Nu deveniţi scavii marketingului!
-
- Incepator
- Sex: Male
Nu deveniţi scavii marketingului!
Ce părere aveţi despre faptul că ,cineva,din cei care pupă în cur o companie producătoare de bere ieftină este dus rău de tot cu capul,ori mentalitatea bărbatului romîn este şubredă! Prostia care defineşte cel mai bine "bărbatul romîn,"fin" consumator de bere ieftină este atît de evidentă încît tot mai multi " bărbaţi" "bifează" în calendar,ziua de 5 Mai ca fiind " o adevărată sărbătoare a masculilor"! Mă adresez pe aceasă cale persoanelor care încă mai sunt cu picioarele pe pămînt; "Oameni buni,nu deveniţi sclavii unor "sărbători" fictive ale unor companii care ar face orice (chiar să înlăture şi tradiţia) pentru a cîştiga bani pe seama naivităţii "bărbaţilor romîni dornici de a avea o ZI A BĂRBATULUI"!. Eu unul nu sunt de acord ca întro zi să devin un sclav al comapniei X,sau Y! Stimă!
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
Re: Nu deveniţi scavii marketingului!
Foarte interesant punct de vedere!
Si intrucatva legat de subiect - este o reclama la o anumita marca de bere care incepe frumos, cu un berar batran, care face el berea de sute de ani, dupa reteta primita de la tatal lui, care a primit-o si el la randul lui de la tatal lui..si asa mai departe, cu o instalatie de facut bere pe fundal undeva in spate, dupa toate normele de gust invatate de-a lungul timpului si numai cu ingrediente naturale (cum altfel).. si apoi dintr-o data ne arata cativa barbati..idioti (parerea mea) care se dau cap in cap pentru a da noroc, sar ca apucatii, rad ca niste cretini, si inghit pe nemestecate berea la cutie. Frumos, nu ? Ce contrast..
Si intrucatva legat de subiect - este o reclama la o anumita marca de bere care incepe frumos, cu un berar batran, care face el berea de sute de ani, dupa reteta primita de la tatal lui, care a primit-o si el la randul lui de la tatal lui..si asa mai departe, cu o instalatie de facut bere pe fundal undeva in spate, dupa toate normele de gust invatate de-a lungul timpului si numai cu ingrediente naturale (cum altfel).. si apoi dintr-o data ne arata cativa barbati..idioti (parerea mea) care se dau cap in cap pentru a da noroc, sar ca apucatii, rad ca niste cretini, si inghit pe nemestecate berea la cutie. Frumos, nu ? Ce contrast..
-
- Incepator
Acesta este portretul " masculului feroce din Romînia" - " fin " consumator de bere ieftină! Stimă.
- admin_exprim
- Site Admin
Da, corect, si se pare ca reclamele la bautura ieftina (nu numai bere, ci si rom si diferite alte bauturi spirtoase - 'Doreleee', Unirea' anyone) au cel mai mare succes. Nu numai la noi, dar la noi parca predomina
Parerea Dvs. conteaza!
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
- Sex: Female
Da asa este dar citeodata ne lasam dusi de val