Diferenta Coca-Cola / Pepsi-Cola (GUST)

Bauturi carbogazoase si ne-carbogazoase, sucuri naturale, apa plata si minerala

V-ati da seama de diferentele Coca-Cola/Pepsi-Cola, fara sa stiti ce ati baut?

DA, bineinteles!
118
91%
NU, sunt la fel!
10
8%
Nu stiu ce sa zic
2
2%

Voturi totale: 130

admin_exprim
Site Admin
Sex: Male

Diferenta Coca-Cola / Pepsi-Cola (GUST)

Mesajde admin_exprim » Lun Feb 21, 2011 1:00 pm

Daca v-ar lega cineva la ochi, si v-ar da sa gustati pe rand, Coca-Cola, si Pepsi-Cola, v-ati da seama de diferenta ?
Parerea Dvs. conteaza!

alex_rom007
Spre iluminare (nivel mediu)

Re: Diferenta Coca-Cola / Pepsi-Cola (GUST)

Mesajde alex_rom007 » Lun Feb 21, 2011 4:43 pm

Eu unul mi-as da seama...

Stii la ce nu mi-as da seama ? Daca mai stii era o editie de iarna a PEPSI - ceva cu Winter (avea culoarea albastra lichidul). Ei, intre Winter asta si PEPSI normal nu era nici o diferenta, doar de marketing (culoare, ambalaj, sloganul cu editie limitata etc)

madymaftel
Incepator

Mesajde madymaftel » Lun Feb 21, 2011 5:06 pm

În primul rînd toată lumea ştie că Pepsi este principalul şi cel mai puternic concurent pentru compania Coca Cola,încercănd prin fel de fel de reţete să-şi apropie savoarea,aroma şi gustul cît mai mult de cea a Coca Cola. De puţin timp,au apărut în presă aşa-zisa "reţetă secretă" a farmacistului John Stith Pemberton,creatorul reţetei Coca Cola,dar conflictul între cele două companii este mult mai vechi,datînd din perioada în care "spionajul" industrial îşi spunea cuvîntul. Aşadar,gustul ,savoarea şi aroma băuturii farmacistului Pemberton este unică,fiind uşor de identificat.

hareth
Initiat
Sex: Female

Mesajde hareth » Mar Feb 22, 2011 10:47 am

Pepsi e mai dulce decat Coca Cola si cred ca contine mai putina cofeina. Cola ramane totusi cel mai bun produs de pe piata, dar si cel mai bine vandut. :)

alex_rom007
Spre iluminare (nivel mediu)

Mesajde alex_rom007 » Lun Feb 28, 2011 12:21 pm

hareth scrie:Pepsi e mai dulce decat Coca Cola si cred ca contine mai putina cofeina. Cola ramane totusi cel mai bun produs de pe piata, dar si cel mai bine vandut. :)

Dar cat de sanatoase sunt bauturile astea ? Despre asta nu zice nimeni ? Unii le caracterizau ca 'apa cu zahar' (Steve Jobs)
Savoarea si gustul nu vin cu un pret mult prea mare ?

Si daca la noi Cola este mai..diluata, asta nu inseamna ca e mai sanatoasa decat cea din US ?

hareth
Initiat

Mesajde hareth » Lun Feb 28, 2011 6:49 pm

alex_rom007 scrie:
hareth scrie:Pepsi e mai dulce decat Coca Cola si cred ca contine mai putina cofeina. Cola ramane totusi cel mai bun produs de pe piata, dar si cel mai bine vandut. :)

Dar cat de sanatoase sunt bauturile astea ? Despre asta nu zice nimeni ? Unii le caracterizau ca 'apa cu zahar' (Steve Jobs)
Savoarea si gustul nu vin cu un pret mult prea mare ?

Si daca la noi Cola este mai..diluata, asta nu inseamna ca e mai sanatoasa decat cea din US ?

Oricum, tot "otrava" e pentru cei ce le consuma. Eu prefer un fresh de portocale in locul lor, le-am gustat in diferite imprejurari, dar nu ma laud nici macar cu un pahar plin din aceste bauturi. Circula pe youtube un filmulet cu efectul cola asupra oaselor, era un experiment facut cu coaja unui ou lasat un timp in coca cola si nu pot sa-ti spun ce impresionant a fost. Efectiv, coaja oului a devenit pasta. Ar fi bine daca toata lumea ar constientiza acest efect? Bineinteles ca nu! Ar muri toata industria lor si ar fi o mare "tragedie"!

IvanMarian
Incepator

Mesajde IvanMarian » Vin Mar 11, 2011 6:37 pm

pepsi e mai dulce fata de coca-cola

bratumihaella
Incepator

Mesajde bratumihaella » Vin Mar 11, 2011 11:42 pm

admin_exprim scrie:Daca v-ar lega cineva la ochi, si v-ar da sa gustati pe rand, Coca-Cola, si Pepsi-Cola, v-ati da seama de diferenta ?

[Da. Mi-as da seama deoarece au gustul total diferit. In plus eu oricum sunt "fan" Coca Cola]

ancaflorina08
Incepator

Mesajde ancaflorina08 » Lun Mar 14, 2011 5:31 pm

si eu sustin Coca-Cola Pepsi este doar o copie nereusita

jenynedelcu
Incepator

Mesajde jenynedelcu » Dum Mar 20, 2011 9:42 am

sunt la fel doar ca difera denumirea

Înapoi la “Bauturi racoritoare si sucuri”