Diferenta Coca-Cola / Pepsi-Cola (GUST)
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Diferenta Coca-Cola / Pepsi-Cola (GUST)
Daca v-ar lega cineva la ochi, si v-ar da sa gustati pe rand, Coca-Cola, si Pepsi-Cola, v-ati da seama de diferenta ?
Parerea Dvs. conteaza!
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
Re: Diferenta Coca-Cola / Pepsi-Cola (GUST)
Eu unul mi-as da seama...
Stii la ce nu mi-as da seama ? Daca mai stii era o editie de iarna a PEPSI - ceva cu Winter (avea culoarea albastra lichidul). Ei, intre Winter asta si PEPSI normal nu era nici o diferenta, doar de marketing (culoare, ambalaj, sloganul cu editie limitata etc)
Stii la ce nu mi-as da seama ? Daca mai stii era o editie de iarna a PEPSI - ceva cu Winter (avea culoarea albastra lichidul). Ei, intre Winter asta si PEPSI normal nu era nici o diferenta, doar de marketing (culoare, ambalaj, sloganul cu editie limitata etc)
-
- Incepator
În primul rînd toată lumea ştie că Pepsi este principalul şi cel mai puternic concurent pentru compania Coca Cola,încercănd prin fel de fel de reţete să-şi apropie savoarea,aroma şi gustul cît mai mult de cea a Coca Cola. De puţin timp,au apărut în presă aşa-zisa "reţetă secretă" a farmacistului John Stith Pemberton,creatorul reţetei Coca Cola,dar conflictul între cele două companii este mult mai vechi,datînd din perioada în care "spionajul" industrial îşi spunea cuvîntul. Aşadar,gustul ,savoarea şi aroma băuturii farmacistului Pemberton este unică,fiind uşor de identificat.
-
- Initiat
- Sex: Female
Pepsi e mai dulce decat Coca Cola si cred ca contine mai putina cofeina. Cola ramane totusi cel mai bun produs de pe piata, dar si cel mai bine vandut.
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
hareth scrie:Pepsi e mai dulce decat Coca Cola si cred ca contine mai putina cofeina. Cola ramane totusi cel mai bun produs de pe piata, dar si cel mai bine vandut.
Dar cat de sanatoase sunt bauturile astea ? Despre asta nu zice nimeni ? Unii le caracterizau ca 'apa cu zahar' (Steve Jobs)
Savoarea si gustul nu vin cu un pret mult prea mare ?
Si daca la noi Cola este mai..diluata, asta nu inseamna ca e mai sanatoasa decat cea din US ?
-
- Initiat
alex_rom007 scrie:hareth scrie:Pepsi e mai dulce decat Coca Cola si cred ca contine mai putina cofeina. Cola ramane totusi cel mai bun produs de pe piata, dar si cel mai bine vandut.
Dar cat de sanatoase sunt bauturile astea ? Despre asta nu zice nimeni ? Unii le caracterizau ca 'apa cu zahar' (Steve Jobs)
Savoarea si gustul nu vin cu un pret mult prea mare ?
Si daca la noi Cola este mai..diluata, asta nu inseamna ca e mai sanatoasa decat cea din US ?
Oricum, tot "otrava" e pentru cei ce le consuma. Eu prefer un fresh de portocale in locul lor, le-am gustat in diferite imprejurari, dar nu ma laud nici macar cu un pahar plin din aceste bauturi. Circula pe youtube un filmulet cu efectul cola asupra oaselor, era un experiment facut cu coaja unui ou lasat un timp in coca cola si nu pot sa-ti spun ce impresionant a fost. Efectiv, coaja oului a devenit pasta. Ar fi bine daca toata lumea ar constientiza acest efect? Bineinteles ca nu! Ar muri toata industria lor si ar fi o mare "tragedie"!
-
- Incepator
pepsi e mai dulce fata de coca-cola
-
- Incepator
admin_exprim scrie:Daca v-ar lega cineva la ochi, si v-ar da sa gustati pe rand, Coca-Cola, si Pepsi-Cola, v-ati da seama de diferenta ?
[Da. Mi-as da seama deoarece au gustul total diferit. In plus eu oricum sunt "fan" Coca Cola]
-
- Incepator
si eu sustin Coca-Cola Pepsi este doar o copie nereusita
-
- Incepator
sunt la fel doar ca difera denumirea
Înapoi la “Bauturi racoritoare si sucuri”