Tipul de bauturi racoritoare
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Tipul de bauturi racoritoare
Ce fel de bauturi racoritoare consumati in mod regulat ?
Parerea Dvs. conteaza!
Re: Tipul de bauturi racoritoare
ar trebui sa accepte raspuns multiplu intrebarea. raspunsurile nu sunt exclusive 

- admin_exprim
- Site Admin
ilya scrie:ar trebui sa accepte raspuns multiplu intrebarea. raspunsurile nu sunt exclusive
Asa este.
Hadeti sa spunem atunci 'cel mei frecvent'
Parerea Dvs. conteaza!
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
Credeti ca schimbarea marcii de apa minerala consumata dauneaza sanatatii (pietre la rinichi etc) ?
Sau bautul de apa minerala ? Este mai sanatoasa apa plata ?
Sau bautul de apa minerala ? Este mai sanatoasa apa plata ?
apa plata este tot apa minerala. doar ca n-are bule. compozitia chimica cam tot aia e.
apa minerala nu inseamna apa carbogazoasa ci inseamna apa care contine minerale.
si mineralele alea, baute in exces, cauzeaza pietre la rinichi si alte de-astea.
apa minerala nu inseamna apa carbogazoasa ci inseamna apa care contine minerale.
si mineralele alea, baute in exces, cauzeaza pietre la rinichi si alte de-astea.
frate sucul nu este bun .... apa indiferent ca este plata sau nu nici ea nu e buna .... dar ce e bn sa bei dk ai tzine cont de sanatate?
- admin_exprim
- Site Admin
Ee, nu e chiar asa. Pe cat posibil incearca sa bei apa (plata sau minerala, nu conteaza prea mult, decat daca ai vreo afectiune si nu ai voie acidulat).
Se recomanda bautul apei in cantitati relativ mici, dar des in decursul unei zile.
De asemenea, ce nu strica este ceaiul - cel natural. Face bine la stomac, cald.
Se recomanda bautul apei in cantitati relativ mici, dar des in decursul unei zile.
De asemenea, ce nu strica este ceaiul - cel natural. Face bine la stomac, cald.
Parerea Dvs. conteaza!
eei nah , yo am avut gastrita shi pietricele la rinichi
... am avut regim jumatate de an .... shi era inclus shi acidul shi tot .... iar cand m-am dus la analize starea mea se agavase ... shi cik o parte a explicatiei fusese k beau acidulat ceea ce nu era adevarat din moment ce aveam regimul destul de strict .
PS in aceasta perioada am baut numai ceai ......

PS in aceasta perioada am baut numai ceai ......
mda... eu beau amestecaturi de cand ma stiu si tot n'am avut probleme cu sanatatea in fine eu zic ca totul se leaga de organismnul fiecaruia;)
Înapoi la “Bauturi racoritoare si sucuri”