Consum Pepsi

Bauturi carbogazoase si ne-carbogazoase, sucuri naturale, apa plata si minerala

Cum estimati consumul Dvs. lunar de bauturi marca Pepsi si derivate ale acesteia?

nu consum
3
27%
sub 1L
4
36%
intre 1L si 3L
2
18%
intre 3L si 5L
0
Niciun vot
peste 5L
2
18%

Voturi totale: 11

grigiton
Spre iluminare (nivel mediu)
Sex: Male

Consum Pepsi

Mesajde grigiton » Joi Noi 25, 2010 7:44 pm

Cum estimati consumul Dvs. lunar de bauturi marca Pepsi si derivate ale acesteia?

marydole
Sex: Female

Re: Consum Pepsi

Mesajde marydole » Mar Noi 30, 2010 12:45 pm

da,consum pepsi!!!!!!!peste 10l pe saptamana.......dar am un inceput de ulcer,gastrita cronica de la sucuri.... :(

grigiton

Mesajde grigiton » Mar Noi 30, 2010 1:25 pm

marydole scrie:da,consum pepsi!!!!!!!peste 10l pe saptamana.......dar am un inceput de ulcer,gastrita cronica de la sucuri.... :(

nasol cu consumul de Pepsi...uite fa un experiment, pune intr-un borcan transparent o bucate de carne si apoi toarna cca 250 ml de Pepsi, lasa 24 de ore si vezi rezultatul...nota*: carnea poate sa fie cu grasime.
recomand sa schimbi consumul de Pepsi, produse similare si derivate ale acestor marci cu ceaiuri (poti folosi ceaiuri naturale, le lasi sa se raceasca de tot, le torni in sticle de 2 L de apa minerala si se pastreaza, poti face chestia asta pentru o saptamana...ceaiul este un bun produs natural si poate fi folosit in tratarea multor afectiuni...consulta pareri despre ceaiuri chiar si pe net...le poti prepara cu lamaie si indulci cu miere, astfel fiind 100% natural), sucuri naturale sau apa...stiu ca nu e acelasi lucru dar vei regreta ca n-ai facut lucrul asta dupa catva timp...daca nu poti incerca cu siropuri sau sa-ti faci propriile siropuri 100% naturale si foarte bune pentru sanatate...bafta si multa sanatate

marydole

Mesajde marydole » Vin Dec 03, 2010 12:27 pm

o sa incerc cu apa minerala......dar mi-e greu :( ........dar e nevoie.

grigiton

Mesajde grigiton » Vin Dec 03, 2010 2:11 pm

marydole scrie:o sa incerc cu apa minerala......dar mi-e greu :( ........dar e nevoie.

Faptul ca vrei e o treaba foarte buna, e un inceput...totusi o sa insist sa-ti recomand, repet, doar iti recomand, sa incerci chestia cu ceaiurile...nu stau foarte mult, in sensul ca nu au "termen de valabilitate" mare, din contra il faci maine dimineata, circa 2L si pana a doua zi dimineata il bei...incearca ceaiuri (consulta internetul) care sunt bune pentru prevenirea unor boli, pentru intremarea (intarirea) unor organe, ceaiuri bune pentru stimularea unor sisteme ale organismului (vezi sistemul nervos, circulator, osos, etc.), in combinatie cu miere de albine (cu toate ca este mai costisitor, dar sunt convins ca iti poti permite un borcan de miere la 3 saptamani, aproximativ), sau daca nu cu indulcitor (intreaba la farmacii de "ciclamat", e mult mai sanatos decat zaharul si e si foarte ieftin)...daca totusi nu iti place gustul adauga si niste ceai de fructe de padure sau orice ceaiuri aromate puternic si a caror gust iti place...te-am pupat si bafta

Umpick
Initiat

Mesajde Umpick » Lun Dec 06, 2010 6:21 pm

Sub un litru. . .doar la ocazii, in rest, prefer produse mai naturale.

Dana

Mesajde Dana » Lun Sep 12, 2011 4:27 pm

Sub un litru. . .doar la ocazii, in rest, prefer produse mai naturale.

Înapoi la “Bauturi racoritoare si sucuri”