Am o mare problema in ultima vreme. Mass media ma bulverseaza. Pana mai ieri nu aveai voie sa consumi paine in dieta de slabit. Zilele trecute la o emisiune am aflat ca cercetatorii au descoperit ca putem manca paine.
Mananc sau nu paine?
Mananc sau nu dupa ora 6?
Helpppppppppppppppppp
La ce trebuie sa renunti sau nu pentru a slabi
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
Re: La ce trebuie sa renunti sau nu pentru a slabi
Eu iti recomand sa nu mai mananci dupa ora 18-19. Si daca te simti tu bine, sa nu mananci paine. Sau sa mananci graham.
Dar cel mai important e CUM arzi caloriile ! Adica ce faci dupa ce mananci. Cel mai bine e sa te misti dupa masa, si in general sa duci o viata cat mai activa. Este mai important decat ceea ce mananci
Dar cel mai important e CUM arzi caloriile ! Adica ce faci dupa ce mananci. Cel mai bine e sa te misti dupa masa, si in general sa duci o viata cat mai activa. Este mai important decat ceea ce mananci
Parerea Dvs. conteaza!
datorita unor probleme care nu au neaparat legatura cu greutatea, doctorii mi-au recomandat sa tai masa de seara. initial am facut-o complet dar dupa ce am fomit ceva vreme am zis ca nici asa nu-i sanatos si am mers pe o masa de seara foarte light: fructe, legume, ocazional o supa de legume.
dupa vreo doua luni am observat ca slabeam - nimic drastic (niciodata n-am slabit mai mult de 1 kg/saptamana si si aia rar) dar sincer mie mi se par dubioase dietele alea care te slabesc 30 de kg/luna - nu cred ca sunt chiar cele mai sanatoase din lume.
ca idee, in timpul zilei mi-am pastrat dieta obisnuita: nu ma jenez de la prajeli, chips-uri si alte porcarii. probabil ca daca as taia complet si mancarea grasa as slabi mai mult dar nu cred ca as putea mentine multa vreme o dieta bazata pe asemenea restrictii si tendinta e ca dupa ce elimini restrictiile sa te ingrasi. pe cand sa elimin/micsorez masa de seara de bine de rau am reusit si cred ca o sa reusesc sa mentin si pe viitor.
dupa vreo doua luni am observat ca slabeam - nimic drastic (niciodata n-am slabit mai mult de 1 kg/saptamana si si aia rar) dar sincer mie mi se par dubioase dietele alea care te slabesc 30 de kg/luna - nu cred ca sunt chiar cele mai sanatoase din lume.
ca idee, in timpul zilei mi-am pastrat dieta obisnuita: nu ma jenez de la prajeli, chips-uri si alte porcarii. probabil ca daca as taia complet si mancarea grasa as slabi mai mult dar nu cred ca as putea mentine multa vreme o dieta bazata pe asemenea restrictii si tendinta e ca dupa ce elimini restrictiile sa te ingrasi. pe cand sa elimin/micsorez masa de seara de bine de rau am reusit si cred ca o sa reusesc sa mentin si pe viitor.
- costin_caraion
- Spre iluminare (nivel mediu)
miscare, aerobic- cel putin o data pe sapt
Traieste in prezent cu gandul spre viitor dar nu uita de trecut!
conteaza mult mishcarea....pana shi mersul pe jos macar jumatate sau o ora pe zi este bine .......
un al doilea factor ar fi ce mananci ... sunt fff multe ingredinete toxice shi care se depund f ushor .......
orikum in astazi mai nimik din ceea ce gasim la magazin nu prea mai e sanatos ...shi nu stim nimik legat de aceste produse
un al doilea factor ar fi ce mananci ... sunt fff multe ingredinete toxice shi care se depund f ushor .......
orikum in astazi mai nimik din ceea ce gasim la magazin nu prea mai e sanatos ...shi nu stim nimik legat de aceste produse

prajeli, mancare grasa,fara rantas, ciocolata in exces ,mancare fast food si junk food si mesele tarzii seara
in rest luat masa la ore fixe fructe intre mese si miscare,somn
- admin_exprim
- Site Admin
olgatatar scrie:prajeli, mancare grasa,fara rantas, ciocolata in exces ,mancare fast food si junk food si mesele tarzii seara
Mare dreptate ai !
PS: Pentru cei care au intrebat :
rantas = rântaş
Parerea Dvs. conteaza!
-
- Initiat
- Sex: Female
Eu mananc paine doar la micul dejun , evit sa mananc dupa ora 18 , mai putine sucuri si dulciuri. Pentru slabire sunt recomandate fierturile si gratarele.
ipk
Ideea e ca poti manca,dar limitat.Daca azi ai mancat un baton de ciocolata,nu vei mai manca ciocolata cateva zile,daca ai mancat ceva de la fast food nu vei mai manca asa ceva toata saptamana.Sau mai exista o varianta.Daca mananci de exemplu chipsuri renunti la celelalte gustari din timpul zilei si tot asa mai departe
-
- Incepator
- Sex: Female
De renuntat la statul pe scaun in fata calculatorului ore in sir (si la munca si acasa), sau macar pauze scurte si dese pentru miscare. La mancare, eu personal am renuntat la paine, simt ca ma umflu daca mananc, in rest nu ma abtin de la nimic, dar nu fac excese. Daca simt nevoia sa mananc ceva, de ex. dulciuri sau saratele, inseamna ca organismul meu are nevoie de ceva din compozitia lor si atunci eu il hranesc.
Organizari evenimente cu orice tema pentru petrecere