Cat timp stati in bucatarie zilnic???
Re: Cat timp stati in bucatarie zilnic???
La noi in casa se mananca zilnic alta mancare, asa ca fie am chef, sau nu, trebuie sa gatesc. Cateodata fac ceva simplu, dar stau si fac si ceva mai elaborat, nu mereu am chef de gatit, dar stomacul nu stie asta.
Rochii online elegante pentru tine
- beauty2007
- Incepator
- Sex: Female
Bucataria clasic romaneasca cu ciorbe si felul doi compus din mancaruri pline de calorii este foarte buna dar nesanatoasa.Gatitul nu consta in a sta in bucatarie pentru a gati sarmale sau mai stiu eu ce.Se spune ca suntem ceea ce mancam.Gastronomia este o arta.Nu este o rusine in a gati.Trebuie sa gatim in functie de sezon,masa pregatita nu trebuie numai sa ne sature ci odata dupa consumarea ei sa ne simtim bine nu s-apelam la colebil.
- admin_exprim
- Site Admin
- Sex: Male
beauty2007 scrie:Bucataria clasic romaneasca cu ciorbe si felul doi compus din mancaruri pline de calorii este foarte buna dar nesanatoasa.Gatitul nu consta in a sta in bucatarie pentru a gati sarmale sau mai stiu eu ce.Se spune ca suntem ceea ce mancam.Gastronomia este o arta.Nu este o rusine in a gati.Trebuie sa gatim in functie de sezon,masa pregatita nu trebuie numai sa ne sature ci odata dupa consumarea ei sa ne simtim bine nu s-apelam la colebil.
Foarte bine zis !
Parerea Dvs. conteaza!
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
imi place foarte mult sa gatesc ,si sa ....fac dulciuri in casa
-
- Incepator
Petrec destul de mult in bucatarie deoarece imi place dar este si necesar(2 ore)