Praful care da gust mancarii- knorr, maggy - pro sau contra?
- Oana30
- Incepator
- Sex: Female
Re: Praful care da gust mancarii- knorr, maggy - pro sau contra?
Sunt de parere ca nu trebuie sa folosim "prafuri" in mancare. Nu sunt sanatoase pt ca au conservanti si resturi de legume deshidratate si uscate si cum or mai fi ele acolo. Eu nu folosesc asa ceva, cat mai natural posibil si fara adaosuri de genul asta.
- marydole
- Spre iluminare (nivel mediu)
contra,da dependenta....ai impresia ca nici o mancare nu are gust fara knorr dup-aia,prefer sa gatesc natural
Contra.
Sincer. . .prefer sa mananc cat mai putzine produse artificiale.
Sincer. . .prefer sa mananc cat mai putzine produse artificiale.
-
lungu.mitzu
- Incepator
Si eu sunt de parere ca dau dependenta, folosesc foarte rar dar in ciorba nu pun niciodata deoarece folosesc multe legume prospete si atunci nu mai vad de ce ar trebui sa folosesc un praf care da gust mancarii.
-
badeaalexandra
- Incepator
Eu folosesc intotdeauna Knorr Delikat...baza pt mancaruri,parca fara...nu e atat de buna mancarea...probabil obisnuinta,precum si Knorr Delikat punga magica,cu diverse arome...pur si simplu sunt delicoase! Ca nu sunt sanatoase...asta e ..o viata avem, pana la urma daca e asa nu ar trebui sa mancam nimic,(nimic nu e sanatos)...fiecare cu parerea lui...eu folosesc: PRO..
Folosesc Knorr, Maggy nu am incercat. Nu gatesc fara condimente, pentru ca ele dau savoare mancarii. Pentru ca toate produsele pe care le mancam nu mai sunt naturale, ele nu au nici un gust, de aceea trebuie un supliment care sa tenteze papilele gustative.
Rochii online elegante pentru tine
Folosesc dar mai rar... Prafurile astea sunt foarte bune in situatii de criza,cum ar fi: cand nu ai avut timp pentru cumparaturi sau atunci cand nu ai banutii suficientii ca sa cumperi toate legumele proaspete. Deci sunt pro.
- beauty2007
- Incepator
Intre knorr si maggy diferenta nu-i mare in schimb nu-mi place vegeta deoarece contine multa sare.la friptura si sosuri folosesc busuioc,oregano,rozmarin
- Dana
- Spre iluminare (nivel mediu)
Eu folosesc intotdeauna Knorr Delikat...baza pt mancaruri,parca fara...nu e atat de buna mancarea...probabil obisnuinta,precum si Knorr Delikat punga magica,cu diverse arome...pur si simplu sunt delicoase! Ca nu sunt sanatoase...asta e ..o viata avem, pana la urma daca e asa nu ar trebui sa mancam nimic,(nimic nu e sanatos)...fiecare cu parerea lui