Astept pareri cu argumente despre cum iPhone este un succes al marketingului over valoarea oferita.
Cel mai convingator - aka convinge un utilizator iPhone ca asa e - primeste dulciuri de la mine
Cum e iPhone overpriced and overhyped?
-
Frisky
- Incepator
- Sex: Male
Cum e iPhone overpriced and overhyped?
Live it like you're dying!
- alex_rom007
- Spre iluminare (nivel mediu)
Re: Cum e iPhone overpriced and overhyped?
Nu pui corect problema..deja oferi un raspuns, de fapt cum crezi tu ca e.
Intreaba daca e asa sau altfel mai bine. Asa ar fi mult mai corect. Poate sunt si unii care il considera excelent din toate punctele de vedere
Intreaba daca e asa sau altfel mai bine. Asa ar fi mult mai corect. Poate sunt si unii care il considera excelent din toate punctele de vedere
- anca_neagoe
- Incepator
- Sex: Female
Pai de-asta a pus intrebarea asta. Interesul nu este daca este bun sau rau, ci cum e rau.
Va rog stati pe subiect domnule alex, altfel s-ar putea sa aveti prob cu domnul admin.
Mie nu-mi place iphone pt ca e pro-cenzura: aplicatii doar cumparate de pe istore si cenzura aplicatiilor de la firme care nu le convine (gen google). Aste nu face decat sa dauneze consumatorului final
Va rog stati pe subiect domnule alex, altfel s-ar putea sa aveti prob cu domnul admin.
Mie nu-mi place iphone pt ca e pro-cenzura: aplicatii doar cumparate de pe istore si cenzura aplicatiilor de la firme care nu le convine (gen google). Aste nu face decat sa dauneze consumatorului final
- alex_rom007
Si mie daca imi place ? Sau altora ? Excluzi din start un public tinta (f. numeros, daca e sa ne luam dupa vanzarile iPhonului, sa nu mai zic si dupa sondaje)
-
Frisky
- Incepator
Nu e vorba ca exclud pe cineva.
Pur si simplu pe mine ma intereseaza doar aspectele negative, nu trebuie s-o iei ca un afront daca esti iPhone user..doar nu poti sa spui acum ca e perfect. Chiar e interesant ce aspecte negative vezi tu, ai o perspectiva diferita de non-useri sunt sigur. Poate ne impartasesti si noua.
Noi aici vorbim ca si consumatori, nu facem marketing pentru nimeni pana la urma.
Intotdeauna exista loc de imbunatatire
Pur si simplu pe mine ma intereseaza doar aspectele negative, nu trebuie s-o iei ca un afront daca esti iPhone user..doar nu poti sa spui acum ca e perfect. Chiar e interesant ce aspecte negative vezi tu, ai o perspectiva diferita de non-useri sunt sigur. Poate ne impartasesti si noua.
Noi aici vorbim ca si consumatori, nu facem marketing pentru nimeni pana la urma.
Intotdeauna exista loc de imbunatatire
Live it like you're dying!
-
yubitica85
nu stiu cum este cred ca este overpriced
- marydole
dont like it 
Înapoi la “Telefonie mobila si internet”